iVisa.com

Το Θέατρο στην Κρακοβία

Ξεναγός στην Κρακοβία στα Ελληνικά

Δείτε την Κρακοβία με επαγγελματία αδειούχο ξεναγό στα Ελληνικά. Νιώστε σαν ντόπιοι και μάθετε την ιστορία αυτής της παραμυθένιας πόλης από πρώτο χέρι. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψτε την Κρακοβία;


 Ξεναγός στην Κρακοβία

Δείτε την Κρακοβία με Επαγγελματία Ξεναγό

Σίγουρα η καλύτερη επιλογή για μια να ανακαλύψετε την πανέμορφη Κρακοβία. Διαβάστε σχετικά με τον Κορονοϊό και το ταξίδι σας στην Πολωνία. Μάθετε την αλήθεια για την Πολωνική βότκα στο μουσείο βότκας στην Κρακοβία με Ελληνόφωνο ξεναγό.


 Η Ξενάγηση στην Κρακοβία μπορεί να γίνει την ίδια μέρα με:
Ξενάγηση στο αλατωρυχείο Βιελίτζκα
Ξενάγηση Άουσβιτς
Επίσης μπορεί να συνδιαστεί με ξενάγηση στο Εργοστάσιο του Σίντλερ

Carriage Horses Girls Romantic Traffic TourismΆμαξες με άλογα στην Κρακοβία

Γενικά: Ξενάγηση στην Κρακοβία

Η Κρακοβία είναι μια πολύ όμορφη πόλη με αρκετά μνημεία, εκκλησίες, ιστορία αλλά και διάφορους μύθους. Μπορείτε να θαυμάσετε τα όμορφα κτίρια, να βγάλετε αναμνηστικές φωτογραφίες και να διαβάσετε για αυτά στο διαδίκτυο.

Δεν είναι όμως το ίδιο με το να δείτε την πόλη με επαγγελματία ξεναγό στην γλώσσα μας. Όχι μόνο θα νιώσετε πιο άνετα και ξεκούραστα, αλλά θα γλυτώσετε και αρκετή ταλαιπωρία, καθώς δεν θα χρειάζεται να προγραμματίζεται που πρέπει να πάτε.

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των Ελληνόφωνων ξεναγών μας στην Κρακοβία και απολαύστε την Ιστορία της πόλης που θα ξετυλίγεται μπροστά σας.

Το πιο σημαντικό είναι ότι θα γνωρίζετε τι βλέπετε και θα ακούτε σε πραγματικό χρόνο τις ιστορίες της πόλης, όπως και θα μπορείτε να λύσετε όποιες τις απορίες έχετε.

Οι ξεναγήσεις μας είναι ιδιωτικές μόνο για το γκρουπ σας, έτσι δεν θα έχετε άλλα άτομα μαζί σας, εκτός αν φυσικά υπάρχουν και θέλετε να μειώσετε το κόστος.

Άμαξες με άλογα που κάνουν βόλτες στην Κρακοβία

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ο ξεναγός μας είναι ένας από τους καλύτερους ξεναγούς της Κρακοβίας. Δεν είναι Έλληνας, αλλά μιλάει πολύ καλά Ελληνικά και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε φανταστικά μαζί του. Αλλά έχουμε ακόμα δύο ξεναγούς οι οποίοι είναι εξίσου καλοί :-)

Το βασικό πρόγραμμα ξενάγησης είναι περίπου 3,5 ώρες αλλά μπορεί να επεκταθεί ανάλογα με τις ανάγκες εάν το επιθυμείτε. Σημαντικό επίσης είναι ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την ώρα που εσείς θέλετε, φτάνει να υπάρχει διαθεσιμότητα ξεναγού.

Από μουσεία εσωτερικά αυτή την στιγμή μπορούμε να κάνουμε

  • Καθεδρικό Βαβέλ
  • Rynek Underground

Την ώρα που θα συμφωνήσουμε, ο ξεναγός μας θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο σας για να ξεκινήσετε την εξερεύνηση σας στην πανέμορφη Κρακοβία. Περιπλανηθείτε στην κεντρική πλατεία της αγοράς (Main Market Square) και την πλατεία της κύριας αγοράς (Rynek Glowny).

Θαυμάστε την αναγεννησιακή Sukiennice, την αίθουσα υφάσματος που κάποτε ήταν ένα σημαντικό κέντρο διεθνούς εμπορίου. Αν περιπλανηθείτε αρκετά, θα ακούσετε το περίφημο σήμα της τρομπέτας, Hejnał Mariacki.

Παίζεται από την κορυφή της Βασιλικής της Αγίας Μαρίας για να τιμήσει την επίθεση του Τάταρ κατά τον 13ο αιώνα. Μην ξεχάσετε να εισέλθετε στην Βασιλική της Αγίας Μαρίας (Saint Mary’s Basilica).

Αυτή η εντυπωσιακή εκκλησία από τούβλο, γνωστή απλώς ως St Mary's, αποτελείτε από δύο πύργους διαφορετικού ύψους. Ιδρύθηκε το 1221-22 από τον επίσκοπο της Κρακοβίας, Iwo Odrowąż. Το κτίριο καταστράφηκε κατά τη διάρκεια της εισβολής των Μογγόλων στην Πολωνία.

Η εκκλησία ανακατασκευάστηκε πλήρως κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Μεγάλου Καζιμίρη ΙΙΙ μεταξύ 1355 και 1365 με σημαντικές συνεισφορές από τον Mikołaj Wierzynek.

Περιηγηθείτε στο εξαίσιο εσωτερικό, με το αξιοσημείωτο ξυλόγλυπτο τέμπλο του. Το καλοκαίρι μπορείτε να ανεβείτε στον πύργο και να απολαύσετε την εξαιρετική θέα.

Ο Λόφος Βαβέλ στην Κρακοβία το βράδυ

Συνεχίστε την βόλτα μέχρι να φτάσετε στον περίφημο λόφο Βαβέλ (Wawel Hill). Αρχικά, ανακαλύψτε την ιστορία του Βασιλικού Κάστρου (Royal Castle), το οποίο ήταν το πολιτιστικό κέντρο της Πολωνίας μέχρι και τον 16ο αιώνα.

Όμως η υπερηφάνεια της Κρακοβίας είναι ο καθεδρικός της ναός (Cathedral). Από τον 14ο αιώνα αυτό το εξαιρετικό μέρος ήταν μάρτυρας Βασιλικών στέψεων όπως και κηδειών.

Θαυμάστε το όμορφο παρεκκλήσι του Σίσιγκουντ (Sigismund’s Chapel), ένα έμβλημα της Αναγέννησης της Τοσκάνης.

Ακούστε την ιστορία του Κράκους, του Πολωνού πρίγκιπα, ο οποίος νίκησε τον Δράκο της Wawel και έβαλε την πόλη πάνω στη φωλιά του δολοφονημένου δράκου. 

Μπορείτε να κατεβείτε και να δείτε την φωλιά του δράκου από μόνοι σας! Περιπλανηθείτε στην γραφική περιοχή του Καζίμιερζ (Kazimierz), μια ιστορική περιοχή που συνδέεται στενά με τον εβραϊκό πολιτισμό. 

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, δείτε τα σημαντικότερα μέρη που συνδέονται με την εβραϊκή κουλτούρα. Το νεκροταφείο Remah έχει καλά διατηρημένες ταφόπλακες και είναι ένα από τα ωραιότερα εβραϊκά νεκροταφεία σε όλη Ευρώπη.

Δείτε τις πιο σημαντικές συναγωγές, που αντιπροσωπεύουν τα ευρέως αρχιτεκτονικά στυλ στην Ευρώπης. Τελικά κάντε μία ώρα ξενάγηση στο καλύτερο μουσείο της Κρακοβίας (Rynek Underground Museum of Krakow)

Το υπόγειο μουσείο της ΚρακοβίαςΤο μουσείο Rynek Underground


Επίσκεψη στο Μουσείο βότκα στην Κρακοβία

ΚΟΣΤΟΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Το παρακάτω κόστος είναι γκρουπ μέχρι 10 άτομα.

Η τιμή δεν περιλαμβάνει φόρο και εισιτήρια εισόδου σε Μουσεία ή Συναγωγές.

3,5 ΩΡΕΣ
€130

** Μετά είναι +20 ΕΥΡΩ για την κάθε επιπλέον ώρα.

Για γκρουπ 7-10 άτομα και ανάλογα με τον διαθέσιμο ξεναγό μπορεί να χρειαστεί να έχετε ακουστικά (+€2 το άτομο)

Υπάρχει δυνατότητα για μεγαλύτερα γκρουπ. Παρακαλώ ζητήστε προσφορά.

Διαβάστε κριτικές μας στο Google


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Μεταφορά στην Αρχή

Βρείτε Φθηνά ξενοδοχεία στην Κρακοβία

Ηχογραφημένη Ξενάγηση με Ηλεκτρικό Όχημα

Μία φθηνότερη επιλογή, όπως επίσης και πιο ξεκούραστη για άτομα τα οποία δεν μπορούν να περπατήσουν πολύ είναι τα ηλεκτρικά οχήματα στα οποία προσφέρεται ηχογραφημένη ξενάγηση στα Ελληνικά στην Κρακοβία.

Παρακάτω θα βρείτε δύο από τις καλύτερες επιλογές για ηχογραφημένη ξενάγηση στην Κρακοβία στα Ελληνικά και μπορείτε να κλείσετε την ξενάγηση σας ηλεκτρονικά.

Επιλογή Α

Διάρκεια: 1,5 ώρα

Γλώσσα: Ελληνικά (audio Guide) - English (Live Guide)

Περιλαμβάνει: Περιήγηση με ηχογραφημένη ξενάγηση σε 27 γλώσσες.

Σημείο Συνάντησης: https://goo.gl/maps/6mcZTMza6AD2 (Krakow Main Market Square - Γωνία Sławkowska και Szczepańska).

Καλύτερα να ελέγξετε διαθεσιμότητα και να κλείσετε εκ των πρoτέρων.

Krakow City Tour Melex Eletric Car Greek

Θα συναντηθείτε με τον οδηγό και θα ξεκινήσετε την ξενάγησή σας στην πόλη της Κρακοβίας με ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ηχογραφημένη ξενάγηση στα Ελληνικά. Θα επισκεφθείτε την παλιά πόλη, το κάστρο Wawel από έξω, την εβραϊκή συνοικία και το εργοστάσιο του Schindler.

Η ξενάγηση αυτή διαρκεί 1,5 ώρα και κατά τη διάρκεια της θα ακούσετε πληροφορίες σχετικά με την ιστορία της Κρακοβίας, όπως και περιγραφές των μνημείων. Ένα αυτοκίνητο μπορεί να χωρέσει έως και 5 άτομα. Από την πανοραμική οροφή θα μπορέσετε να δείτε τα μνημεία.

Εάν είναι καλός ο καιρός το αυτοκίνητο θα είναι ανοικτό, αλλά σε περίπτωση βροχής θα κατεβάσουνε τις διαφανείς κουρτίνες.

Δεν περιλαμβάνει είσοδο σε μουσεία.


ΚΡΑΤΗΣΗ


Επιλογή Β

Διάρκεια: 2 ώρες

Γλώσσα: Ελληνικά (audio Guide) - English (Live Guide)

Περιλαμβάνει: Περιήγηση με ηχογραφημένη ξενάγηση σε 27 γλώσσες και Παραλαβή ΜΟΝΟ από επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Ανακαλύψτε τα πιο σημαντικά μνημεία γύρω από την Παλιά Πόλη, το Καζίμιερζ (χριστιανικό μέρος με εκκλησίες και το εβραϊκό τμήμα με συναγωγές). Το εβραϊκό γκέτο του Β Παγκοσμίου Πολέμου και το εργοστάσιο του Οσκαρ Σίντλερ. Εξερευνήστε τις πιο διάσημες εκκλησίες, συναγωγές και μνημεία.

Εξερευνήστε λιγότερο δημοφιλή αλλά όμορφα δρομάκια, όπου θα νιώσετε το πραγματικό κλίμα της περιοχής. Κατά την περιήγηση, μπορείτε να δοκιμάσετε το πιο διάσημο Zapiekanki στο Plac Nowy.

Εάν τα αγγλικά σας δεν είναι πολύ καλά, μην ανησυχείτε, έχετε την ευκαιρία να ακούσετε την ιστορία των μνημείων από το εγκατεστημένο σύστημα ήχου στη γλώσσα σας.

Δεν περιλαμβάνει είσοδο σε μουσεία.


ΚΡΑΤΗΣΗ


Σας Ευχαριστούμε που Διαβάσατε!
Δείτε επίσης
11 Λόγους για ένα Ταξίδι στην Πολωνία
Ξεναγός  Άουσβιτς στα Ελληνικά
Μετάβαση Στην Αρχή

ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ


Disclosure Notes:

Some links on this page are affiliate links. Meaning, at no extra cost to you, I will earn a small commission, only if you book something through my links!

I recommend only the best-known companies and products!

Are you a Travel Writer? Register with GetYourGuide and start making money by recommending amazing tours worldwide. Find More info in the How to Make Money Online article

Many images on this website come from Pixabay - Free License.

Other images are mine and for the rest, I should have a link to the source of the picture.

Things Change from Time to Time! Have you seen anything wrong? Please send a message in order to correct it! Thank you for visiting ToursPoland.Com.