iVisa.com

Το μουσείο Άουσβιτς στην Πολωνία

Ξεναγός Άουσβιτς στα Ελληνικά (Greek Guide Auschwitz)

Μία μοναδική ξενάγηση στα δύο στρατόπεδα Άουσβιτς στα Ελληνικά (Auschwitz Guide in Greek). Ανακαλύψτε την ιστορία των στρατοπέδων, ακούστε ιστορίες επιζώντων και μάθετε μοναδικά γεγονότα στο Άουσβιτς, όπου δεν λείπει και το Ελληνικό στοιχείο.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ

Greek Guide Auschwitz

Ανοίξτε την πιο τραγική σελίδα στην Ιστορία της Ανθρωπότητας. Είτε βρίσκεστε στην Κρακοβία, στην Βαρσοβία ή και σε άλλη πόλη της Πολωνίας, υπάρχει δυνατότητα να ξεναγηθείτε στα στρατόπεδα Άουσβιτς στα Ελληνικά.

Στο Άουσβιτς έχασαν την ζωή τους περίπου 1,300,000 άνθρωποι μεταξύ αυτών και 55,000 Έλληνες, κυρίως Εβραίοι από την Θεσσαλονίκη. Στις 2/5/2019, είχε δημιουργηθεί στο μουσείο Άουσβιτς η Ελληνική έκθεση όμως κάποια στιγμή εξαφανίστηκε και δεν έχουμε κάτι νεότερο έκτοτε :-(.

Παρέχουμε ευελιξία στις μετακινήσεις, ιδιωτικές ξεναγήσεις, αλλά και ξεναγήσεις σε γκρουπ με άλλα άτομα εφόσον είναι εφικτό. Για υφιστάμενα γκρουπ, αλλαγές μπορούν να γίνουν μόνο 5 εργάσιμες μέρες πριν από την μέρα της ξενάγησης.

Εάν είστε στην Βαρσοβία, δείτε την εκδρομή στο Άουσβιτς και την Κρακοβία από την Βαρσοβία.

Δείτε κριτικές στην σελίδα μας στο Google.


Σημαντικά Για Γκρουπ:

Όσο πιο σύντομα στείλετε μήνυμα, τόσο πιο εύκολο θα είναι να καταφέρουμε να οργανώσουμε κάποιο γκρουπ και να σας προσφέρουμε την οικονομικότερη λύση! Κάποιοι θέλουν να κανονίσουν τις εκδρομές τους νωρίς και δεν θέλουν να περιμένουν και είναι αδύνατο να οργανωθεί γκρουπ με άλλα άτομα τελευταία στιγμή!

Όταν υπάρχει ήδη το γκρουπ: Η μόνη περίπτωση να μπορούμε να σας βγάλουμε εισιτήρια εάν δεν υπάρχουν 5 εργάσιμες μέχρι την μέρα της ξενάγησης είναι: (α) να υπάρχουν θέσεις στο γκρουπ και να μην χρειάζεται αλλαγή (β) να μην έχουν γίνει άλλες αλλαγές και (γ) να υπάρχει ελεύθερος χρόνος!

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ --- ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ
ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ --- COMBO

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι ξεναγήσεις στο Άουσβιτς στα Ελληνικά είναι κυρίως ιδιωτικές, δηλαδή θα μπορούσαμε να κάνουμε την ξενάγηση όποια μέρα θέλετε για το γκρουπ σας μόνο μέσα στις ώρες διαθεσιμότητας του μουσείου. Το κόστος και οι διάφοροι τρόποι που μπορεί να γίνει η ξενάγηση, όπως και τι περιλαμβάνουν αναφέρονται παρακάτω.

Επειδή για μικρά γκρουπ το κόστος ίσως να είναι εκτός μπάτζετ ταξιδιού, κάνουμε προσπάθειες να ενώσουμε μικρά γκρουπ για να μπορούν περισσότερα άτομα να κάνουν την ξενάγησή τους στα Ελληνικά. Δεν είναι εύκολο, ούτε είναι εφικτό πάντα και επίσης δεν μπορεί να γίνει τελευταία στιγμή.

Η ξενάγηση στα Ελληνικά είναι αρκετά ευέλικτη και μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του κάθε γκρουπ. Φυσικά όταν είναι πολλά μικρά γκρουπ, τα πράγματα περιπλέκονται καθώς δεν μπορούν να ικανοποιηθούν 2 αντικρουόμενες ανάγκες στο ίδιο γκρουπ.

Εάν έχετε Ελληνόφωνο συνοδό, το πρόγραμμα ξεκινά με συνάντηση στην Κρακοβία. Στο ξενοδοχείο σας εάν έχετε δικό σας όχημα ή ιδιωτική μεταφορά, ή δίπλα από την Galeria Krakowska εάν θα πάμε με λεωφορείο. Υπάρχει και δυνατότητα να συναντηθείτε με την ξεναγό μας εκεί στο Άουσβιτς εφόσον η ξεναγός είναι διαθέσιμη την μέρα εκείνη.

Στον δρόμο, ο ξεναγός/συνοδός, θα σας ενημερώσει για την ιστορία και θα σας προετοιμάσει για την επίσκεψή σας στο Άουσβιτς.

Original Doors Gas ChamperΠρωτότυπη Πόρτα θαλάμου αερίων

Όταν φτάσετε στο Άουσβιτς, θα κάνετε ένα μικρό διάλειμα για καφέ και τουαλέτα εάν υπάρχει χρόνος και μετά θα ξεκινήσετε την ξενάγηση σας από το μουσείο Άουσβιτς. Για αυτό τον λόγο ξεκινάνε πάντα νωρίτερα για να έχετε αυτό τον λίγο χρόνο στην διάθεσή σας αν χρειαστεί κάτι.

Η ξενάγηση είναι συνολικά 3,5 ώρες και γίνεται και στα δύο στρατόπεδα. Βλέπετε πρώτα περίπου 2 ώρες το μουσείο Άουσβιτς ΙΜετά κάνετε ένα μικρό διάλειμμα και μετά βλέπετε το Άουσβιτς ΙΙ Μπίρκεναου, για περίπου 1 ώρα. Η συνολική διάρκεια της εκδρομής είναι περίπου 7 ώρες.

Τελικά, επιστρέφετε πάλι πίσω μαζί με τον ξεναγό ή συνοδό σας στην Κρακοβία (εάν είχατε συνοδό), αλλιώς μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε όταν τελειώσετε την ξενάγησή σας. Εάν θα πάτε με λεωφορείο, θα σας δοθούν οι οδηγίες και θα αναφερθούν επίσης και οι ώρες για τα λεωφορεία επιστροφής.

Συνολικά, εάν έχετε Ελληνόφωνο ξεναγό/συνοδό για την ξενάγηση στο Άουσβιτς θα είναι μαζί σας περίπου 7-8 ώρες αναλόγως και του τρόπου μεταφοράς. Εάν συναντηθείτε εκεί, τότε η ξενάγηση είναι 3,5 ώρες. Θα μπορούσατε να δείτε και την πόλη Oswięcim με μια από τις ξεναγούς μας.

Το ίδιο πρόγραμμα μπορεί να γίνει και με άτομα που θα φτάσουν από την Βαρσοβία, Κατοβίτσε ή και άλλες πόλεις με τρένο στον κεντρικό σταθμό της Κρακοβίας (Kraków Główny) ή και απευθείας στο Άουσβιτς.

Pili Stratopedou AuschwitzΗ Κεντρική Πύλη του Μουσείου Άουσβιτς

Τρόποι Μεταφοράς

Υπάρχουν 3 τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μεταβείτε στο Άουσβιτς από την Κρακοβία και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο τρόπο σας βολεύει για την ξενάγησή σας μαζί μας. Το τρένο δεν συνιστάται, τουλάχιστον ακόμα.

 • Λεωφορείο από κεντρικό σημείο. Το σημείο συνάντησης είναι το Vienna House Andel's Hotel.
 • Ιδιωτική μεταφορά (Private Transfer). Η παραλαβή γίνεται από το ξενοδοχείο σας με βανάκι, αυτοκίνητο ή μίνι λεωφορείο.
 • Δικό σας όχημα. Ο ξεναγός/συνοδός μας μπορεί να σας συναντήσει στο ξενοδοχείο σας ή και στο Άουσβιτς αναλόγως διαθεσιμότητας.

Ο χρόνος μετάβασης από την Κρακοβία στο Άουσβιτς είναι περίπου 1,5 ώρα αναλόγως της κίνησης και του τρόπου μεταφοράς. Απλά πάντα παραλαμβάνουμε ή ξεκινάμε 2 ώρες πριν καθώς θα πρέπει να είστε εκεί 30 λεπτά νωρίτερα περίπου.


Χρήσιμες Πληροφορίες για την ξενάγηση στο Άουσβιτς

 • Είναι καλύτερα να κλείνετε το συντομότερο δυνατόν ή να στέλνετε τα στοιχεία σας σε περίπτωση που θέλετε να μπείτε σε κάποιο γκρουπ.
 • Τα ατομικά εισιτήρια δεν επιστρέφονται. Δηλαδή εάν αγοράσετε εισιτήρια από την σελίδα του μουσείου, δεν μπορείτε μετά να τα ακυρώσετε.
 • Σε ιδιωτικά γκρουπ μπορούν να γίνουν αλλαγές / ακυρώσεις με επιστροφή χρημάτων μόνο μέχρι 5 εργάσιμες πριν από την μέρα της ξενάγησης.
 • Εμείς κανονίζουμε όλα τα απαιτούμενα και σας ενημερώνουμε για όλα.
 • Θα πρέπει να έχετε πάντα τις ταυτότητες σας μαζί κατά την επίσκεψή σας στο Άουσβιτς.
 • Το μέγεθος της τσάντας που μπορείτε να έχετε μαζί σας μέσα στο μουσείο δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από 30x20x10cm.
 • Υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών έξω από το μουσείο. Εάν έχετε ιδιωτική μεταφορά, μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας εκεί.
 • Εάν έχετε δωρεάν εισιτήρια, δεν μπορούμε να σας παρέχουμε ξεναγό. Θα πρέπει να δείτε το Άουσβιτς μόνοι σας.
 • Τα δωρεάν εισιτήρια χρειάζονται και για την είσοδο σας στο Άουσβιτς ΙΙ, ΜπίρκεναουΕκεί μπορείτε να μπείτε πολύ πριν από την αναγραφόμενη ώρα.

Ξενάγηση Άουσβιτς για άτομα με Αναπηρία

disability symbol 64

Μπορούμε να κάνουμε ξενάγηση στο στρατόπεδο Άουσβιτς ΙΙ, Μπίρκεναου σε άτομα που βρίσκονται σε αναπηρικό. Δυστυχώς το μουσείο Άουσβιτς Ι, δεν έχει ακόμα την απαιτούμενη υποδομή για να ακολουθήσετε κάποιο γκρουπ σε κανονική ξενάγηση. Μπορείτε μόνο να έχετε ιδιωτική ξενάγηση και να δείτε μόνο ότι είναι εφικτό, όπως για παράδειγμα:

 • Το Κρεματόριο και το θάλαμο αερίων.
 • Την Κρεμάλα του πρώην διοικητή του στρατοπέδου.
 • Εξωτερικούς χώρους.

Σίγουρα, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να δείτε όσο το δυνατόν περισσότερα.

I Pili Tou Auschwitz II


Τιμές για Ελληνόφωνη Ξενάγηση στο Άουσβιτς

Εάν δεν μπορείτε να καλύψετε το κόστος της ιδιωτικής ξενάγησης, παρακαλώ στείλτε μας τις διαθέσιμες μέρες για να προσπαθήσουμε να σας ενώσουμε μαζί με άλλα άτομα εάν υπάρξουν φυσικά.

Για υφιστάμενα γκρουπ, μπορείτε να ενταχθείτε μόνο μέχρι και 5 εργάσιμες μέρες πριν από την μέρα της ξενάγησης, εάν υπάρχει κάποιο γκρουπ που δέχεται άλλα άτομα. Παρακαλώ ζητήστε την ξενάγησή σας το συντομότερο δυνατόν καθώς τελευταία στιγμή ίσως να μην μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Δείτε Παρακάτω τις 4 επιλογές με τις οποίους θα μπορούσατε να κάνετε την ξενάγησή σας μαζί μας, τι περιλαμβάνει η κάθε επιλογή, όπως και το κόστος.

Σημαντικό (μόνο για γκρουπ που προκείπτουν από ενώσεις μικρότερων γκρουπ): Οι παρακάτω τιμές είναι για 1 γκρουπ. Πολλές φορές ενώνουμε 2-3 μικρά γκρουπ και κρατάμε την αναγραφόμενη τιμή η οποία διαιρείτε διά τον συνολικό αριθμό των ατόμων. Όταν είναι περισσότερα μικρά γκρουπ, τότε είναι διαφορετικό.


Επιλογή Α:

Ιδιωτική Μεταφορά (Private Transfer) + Ιδιωτική Ξενάγηση στα Ελληνικά

Σας παραλαμβάνουμε και σας παραδίδουμε στο ξενοδοχείο σας με Αγγλόφωνο οδηγό ο οποίος θα σας πάει στο μουσείο Άουσβιτς. Εκεί θα βρείτε την ξεναγό σας και θα κάνετε 3,5 ώρες ιδιωτική ξενάγηση στα Ελληνικά.

Συνολική Διάρκεια: Περίπου 7 ΩΡΕΣ.

Περιλαμβάνει:

 • Εισιτήρια Εισόδου.
 • Ιδιωτική ξενάγηση (μόνο για το γκρουπ σας) στα Ελληνικά στο Άουσβιτς Ι (Μουσείο)  και Άουσβιτς ΙΙ (Μπίρκεναου) για 3,5 ώρες συνολικά.
 • Private Transfer (Ιδιωτική μεταφορά με παραλαβή και παράδοση στο ξενοδοχείο σας) με Αγγλόφωνο οδηγό μόνο για το γκρουπ σας.

1-4 ΑΤΟΜΑ 5-8 ΑΤΟΜΑ 9-10 ΑΤΟΜΑ 11-15 ΑΤΟΜΑ 16-20 ΑΤΟΜΑ
€290 / γκρουπ €310 / γκρουπ €430 / γκρουπ €480 / γκρουπ €530 / γκρουπ

Παράδειγμα: Εάν είστε 4 άτομα, τότε θα πληρώσετε συνολικά €290 (€72,50 το άτομο).


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Επιλογή Β:

Ιδιωτική Ξενάγηση στα Ελληνικά Μόνο (Χωρίς Μεταφορά)

Εάν έχετε το δικό σας όχημα ή θέλετε να πάτε μόνοι σας με λεωφορείο στο Άουσβιτς για μείωση του κόστους. Σε αυτή την περίπτωση θα συναντήσετε τον/την ξεναγό μας εκεί στο Άουσβιτς. Για γκρουπ 10+ ατόμων που προκύπτουν από ενώσεις μικρότερων γκρουπ, το κόστος είναι: €19 - €22 ΕΥΡΩ το άτομο ανάλογα.

Περιλαμβάνει

 • Εισιτήρια Εισόδου.
 • Ιδιωτική Ξενάγηση (μόνο για το γκρουπ σας) στα Ελληνικά στα 2 στρατόπεδα (Άουσβιτς Ι, που είναι το μουσείο  και στο Άουσβιτς ΙΙ, Μπίρκεναου) για 3,5 ώρες συνολικά.

1-8 ΑΤΟΜA 9-14 ΑΤΟΜΑ 15-20 ΑΤΟΜΑ
€170 / γκρουπ €200 / γκρουπ €220 / γκρουπ

Παράδειγμα: Εάν είστε 4 άτομα, τότε θα πληρώσετε συνολικά €170 (€42,50 το άτομο συν το κόστος μεταφοράς σας).

Σημείωση: Για γκρουπ 10+ που προκύπτουν από ενώσεις μικρότερων γκρουπ, το κόστος είναι: €20 - €22 ΕΥΡΩ το άτομο ανάλογα.

Μπορείτε να πάτε με λεωφορείο στο Άουσβιτς. Πήγαινε-έλα είναι περίπου €8 το άτομο (36 ζλότυ). Θα σας στείλουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να πάτε από την Κρακοβία στο Άουσβιτς. Δείτε Κριτικές στην σελίδα μας στο Google.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Επιλογή Γ:

Επιπλέον Συνοδεία Ελληνόφωνου + Μεταφορά με Λεωφορείο από Κεντρικό Σημείο + Ιδιωτική Ξενάγηση.

Το σημείο συνάντησης με τον ξεναγό/συνοδό σας είναι εδώ: Vienna House Andel’s Cracow.Το αναφερόμενο λεωφορείο είναι πούλμαν της εταιρίας LAJKONIK που κάνει δρομολόγια Κρακοβία - Άουσβιτς. Στο ίδιο λεωφορείο θα υπάρχουν και άλλα άτομα.

Συνολική Διάρκεια: Περίπου 8 ΩΡΕΣ.

Περιλαμβάνει:

 • Κόστος μεταφοράς με το λεωφορείο.
 • Εισιτήρια Εισόδου.
 • Ιδιωτική ξενάγηση (μόνο για το γκρουπ σας) στα Ελληνικά στα 2 στρατόπεδα (Άουσβιτς Ι, που είναι το μουσείο  και στο Άουσβιτς ΙΙ, Μπίρκεναου) για 3,5 ώρες. 
 • Ελληνόφωνο Ξεναγό/Συνοδό από την Κρακοβία και καθόλη την διάρκεια για περίπου 8 ώρες συνολικά ο οποίος κάνει και προκαταρτική ξενάγηση στο δρόμο.

1 ΑΤΟΜΟ 2 ΑΤΟΜΑ 3 ΑΤΟΜΑ 4 ΑΤΟΜΑ 5 ΑΤΟΜΑ
€300 €320 / γκρουπ €330 / γκρουπ €340 / γκρουπ €360 / γκρουπ

Παράδειγμα: Εάν είστε 4 άτομα, τότε θα πληρώσετε συνολικά €340 (€85 το άτομο). Εάν έχετε δικό σας όχημα, τότε θα αφεραίσετε €8 από την παραπάνω τιμή για το κάθε άτομο.

Για μεγαλύτερα από 5 άτομα γκρουπ, δεν συνιστάται το λεωφορείο καθώς θα είναι δύσκολο να γίνει η προκαταρτική ξενάγησή σας μέσα στο πούλμαν για τον λόγο ότι θα υπάρχουν και άλλα άτομα.

Δείτε κριτικές στην σελίδα μας στο Google.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Επιλογή Δ:

Επιπλέον Συνοδεία Ελληνόφωνου + Ιδιωτική Μεταφορά (Private Transfer) + Ιδιωτική Ξενάγηση στα Ελληνικά.

Σας παραλαμβάνουμε και σας παραδίδουμε στο ξενοδοχείο σας ή όπου αλλού θέλετε στην Κρακοβία. Επίσης θα έχετε Ελληνόφωνο συνοδό / ξεναγό καθόλη την διάρκεια ο οποίος θα σας κάνει και προκαταρτική ξενάγηση στον δρόμο.

Συνολική Διάρκεια: Περίπου 7 ΩΡΕΣ.

Περιλαμβάνει:

 • Kόστος μεταφοράς με παραλαβή και παράδοση στο ξενοδοχείο σας (Μόνο για το γκρουπ σας εκτός εάν συμφωνηθεί αλλιώς).
 • Εισιτήρια Εισόδου.
 • Ιδιωτική ξενάγηση (μόνο για το γκρουπ σας) στα Ελληνικά στα 2 στρατόπεδα (Άουσβιτς Ι, που είναι το μουσείο  και στο Άουσβιτς ΙΙ, Μπίρκεναου) για 3,5 ώρες. 
 • Ελληνόφωνο Ξεναγό/Συνοδό από την Κρακοβία και καθόλη την διάρκεια για περίπου 7 ώρες συνολικά ο οποίος κάνει και προκαταρτική ξενάγηση στο δρόμο.

1-7 ΑΤΟΜΑ 8-10 ΑΤΟΜΑ 11-15 ΑΤΟΜΑ 16-20 ΑΤΟΜΑ
€410 / γκρουπ €530 / γκρουπ €590 / γκρουπ €650 / γκρουπ

Παράδειγμα: Εάν είστε 7 άτομα, τότε θα πληρώσετε συνολικά €410 (€58,57 x 7). Δείτε κριτικές στην σελίδα μας στο Google.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Επιλογή Ε:

ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Σε περίπτωση που έχετε κάνει μόνοι σας κράτηση στο μουσείο Άουσβιτς με ή χωρίς ξεναγό. Σας παραλαμβάνουμε από το ξενοδοχείο σας στην Κρακοβία, σας μεταφέρουμε στο Άουσβιτς Ι (Μουσείο) και ΙΙ (Μπίρκεναου) για συνολικά 4 ώρες και μετά σας παραδίδουμε πίσω στο ξενοδοχείο σας.

Δεν περιλαμβάνει ξενάγηση. Μπορούμε όμως να βοηθήσουμε για κράτηση στο μουσείο [ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ χωρίς ξεναγό το απόγευμα εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα] ή εισιτήρια για Αγγλόφωνο ή και γκρουπ άλλης γλώσσας. Για ξενάγηση στα Ελληνικά, δείτε τις επιλογές παραπάνω.

1-4 ΑΤΟΜΑ 5-8 ΑΤΟΜΑ 9-16 ΑΤΟΜΑ 17-22 ΑΤΟΜΑ 23-32 ΑΤΟΜΑ 33-49 ΑΤΟΜΑ
€130 €140 €250 €300 €350 €500


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Επισκεφτείτε το Άουσβιτς και την Κρακοβία από την Βαρσοβία

Κράτηση και Πληρωμή

Αφού επιβεβαιώσουμε το πρόγραμμα και την τελική τιμή, κάνουμε την κράτηση στο μουσείο και σας στέλνουμε για να προ-πληρώσετε τα εισιτήρια σας και να μας δώσετε τα ονοματεπώνυμα σας / το τηλέφωνό σας και το ξενοδοχείο σας εάν θα έχετε μεταφορά.

Σημειώσεις:

 • Όλες οι ξεναγήσεις γίνονται σε ιδιωτικό γκρουπ και όλα τα εισιτήρια πληρώνονται εκ των προτέρων και είναι ονομαστικά για συγκεκριμένη μέρα / ώρα.
 • Χρειάζονται από 1 μέχρι και 5 εργάσιμες μέρες για να πάρουμε απάντηση από το μουσείο.
 • Όλα τα εισιτήρια υφίστανται στους κανονισμούς αλλαγής / ακύρωσης του μουσείου Άουσβιτς.

Αφού προ-πληρώσετε τα εισιτήρια σας, τότε η κράτηση σας έχει ολοκληρωθεί. Λίγες μέρες πριν από την ξενάγησή σας θα λάβετε email με όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε.

Τα υπόλοιπα χρήματα εάν υπάρχουν, τα πληρώνετε στον/ην συνοδό/ξεναγό/οδηγό την μέρα της συνάντησή σας σε ευρώ. Η πληρωμή γίνεται σε ευρώ κυρίως για δική σας ευκολία αλλά μπορεί να γίνει και σε ζλότυ εάν το επιθυμείτε.

Cypriots Tourists Auschwitz Greek ToursΞενάγηση σε παιδιά από την Κύπρο - Άουσβιτς ΙΙ Μπίρκεναου


Πώς να Μειώσετε το Κόστος Ταξιδιού Σας στην Πολωνία

ΑΚΥΡΩΣΗ

Individual Tickets

Τα ατομικά εισιτήρια, είτε τα αγοράσετε μόνοι σας, είτε τα αγοράσουμε εμείς και τα πληρώσετε δεν ακυρώνονται. Εάν ακυρώσουμε εμείς ή το μουσείο, τότε είτε θα προταθεί καινούργια μέρα/ώρα ή θα γίνει πλήρη επιστροφή χρημάτων. Δεν χρησιμοποιούμε πλέον αυτά τα εισιτήρια για τις ξεναγήσεις στα Ελληνικά, μόνο ιδιωτικά γκρουπ.

Ιδιωτικά Γκρουπ

 • Εφόσον η ακύρωση γίνει τουλάχιστον 5 εργάσιμες μέρες πριν την μέρα της ξενάγησης, τότε θα λάβετε επιστροφή των χρημάτων σας στο ακέραιο.
 • Εάν ακυρώσει το μουσείο ή εμείς, έστω και τελευταία στιγμή, τότε θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.
 • Όταν περάσουν οι 5 εργάσιμες, τότε δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Αν είστε μόνοι σας στο γκρουπ, τότε θα προσπαθήσουμε και εξαρτάται από το μουσείο.

Krevatia Se Thalamous Sto Auschwitz II

Μεταβείτε στην Αρχή

Δείτε: Ξενάγηση στην Βαρσοβία στα Ελληνικά

Αουσβιτς και Βιελίτζκα (Combo)

Σε αρκετές περιπτώσεις είτε δεν έχουμε χρόνο, είτε νομίζουμε ότι δεν έχουμε και θέλουμε να κάνουμε και τα δύο σε μία μέρα να τελειώνουμε. Ο χρόνος για να γίνει το αλατωρυχείο Βιελίτζκα είναι περίπου 4 με 4,5 ώρες και το Άουσβιτς περίπου 6,5 με 7 ώρες.

Βρίσκονται σε αντίθετες κατευθύνσεις από την Κρακοβία, αλλά σίγουρα βολεύει να μην μπείτε μέσα στην πόλη και να πάτε απευθείας από το ένα στο άλλο. Για να γίνουν σε μία μέρα στα Ελληνικά είναι καλύτερα να έχετε ιδιωτική μεταφορά: Κρακοβία - Άουσβιτς Ι - Άουσβιτς ΙΙ - Βιελίτζκα - Κρακοβία.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να βγει και με λεωφορείο αλλά είναι πάρα πολύ κουραστικό. Επίσης σε ειδικές περιπτώσεις μπορούμε να αναμίξουμε τον τρόπο μεταφοράς. Με λεωφορείο για να γίνει είναι αρκετά κουραστικό, καθώς είναι σχεδόν 10 χιλιόμετρα συνολικό περπάτημα.

Δεν συνιστάται για μικρά παιδιά. Το συνολικό κόστος είναι Κόστος της ξενάγησης στο Άουσβιτς + Κόστος Ξενάγησης για Βιελίτζκα.

Εάν το κόστος αυτό είναι πολύ ψιλό και είστε μικρό γκρουπ, τότε θα βρείτε φθηνότερες επιλογές να κάνετε το Άουσβιτς και το Αλατωρυχείο σε μία μέρα σε Αγγλόφωνα γκρουπ με share μεταφορά.


Σας ευχαριστούμε που Διαβάσατε - Έλληνας Ξεναγός Άουσβιτς!
Μπορεί να Σας Ενδιαφέρουν:
Περισσότερα Άρθρα για το Άουσβιτς
Tα Πάντα για την Κρακοβία
Ξεναγήσεις στα Ελληνικά από Κρακοβία
Μεταβείτε στην Αρχή

Subscribe

* indicates required