iVisa.com

Το μουσείο Άουσβιτς στην Πολωνία

Ξεναγός Άουσβιτς στα Ελληνικά (Greek Guide Auschwitz)

Μία μοναδική ξενάγηση στα δύο στρατόπεδα Άουσβιτς στα Ελληνικά (Auschwitz Guide in Greek). Ανακαλύψτε την ιστορία των στρατοπέδων, ακούστε ιστορίες επιζώντων και μάθετε μοναδικά γεγονότα στο Άουσβιτς, όπου δεν λείπει και το Ελληνικό στοιχείο.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ

Greek Guide Auschwitz

Ανοίξτε την πιο τραγική σελίδα στην Ιστορία της Ανθρωπότητας. Είτε βρίσκεστε στην Κρακοβία, στην Βαρσοβία ή και σε άλλη πόλη της Πολωνίας, υπάρχει δυνατότητα να ξεναγηθείτε στα στρατόπεδα Άουσβιτς στα Ελληνικά.

Στο Άουσβιτς έχασαν την ζωή τους περίπου 1,300,000 άνθρωποι μεταξύ αυτών και 55,000 Έλληνες, κυρίως Εβραίοι από την Θεσσαλονίκη. Στις 2/5/2019, είχε δημιουργηθεί στο μουσείο Άουσβιτς η Ελληνική έκθεση όμως κάποια στιγμή εξαφανίστηκε και δεν έχουμε κάτι νεότερο έκτοτε :-(.

Παρέχουμε ευελιξία στις μετακινήσεις, ιδιωτικές ξεναγήσεις, αλλά και ξεναγήσεις σε γκρουπ με άλλα άτομα εφόσον είναι εφικτό. Για υφιστάμενα γκρουπ, αλλαγές μπορούν να γίνουν μόνο 5 εργάσιμες μέρες πριν από την μέρα της ξενάγησης.

Εάν είστε στην Βαρσοβία, δείτε την εκδρομή στο Άουσβιτς και την Κρακοβία από την Βαρσοβία.

Δείτε κριτικές στην σελίδα μας στο Google.


Σημαντικά Για Γκρουπ:

[Μεταξύ 1/5 και 6/5 δεν θα γίνουν άλλα γκρουπ, ούτε ιδιωτικά - Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για κράτηση στο μουσείο!]

Όσο πιο σύντομα στείλετε μήνυμα, τόσο πιο εύκολο θα είναι να καταφέρουμε να οργανώσουμε κάποιο γκρουπ και να σας προσφέρουμε την οικονομικότερη λύση! Κάποιοι θέλουν να κανονίσουν τις εκδρομές τους νωρίς και δεν θέλουν να περιμένουν και είναι αδύνατο να οργανωθεί γκρουπ με άλλα άτομα τελευταία στιγμή!

Όταν υπάρχει ήδη γκρουπ: Η μόνη περίπτωση να μπορούμε να βγάλουμε εισιτήρια εάν δεν υπάρχουν 5 εργάσιμες μέχρι την μέρα της ξενάγησης είναι: (α) να υπάρχουν θέσεις στο γκρουπ και να μην χρειάζεται αλλαγή (β) να μην έχουν γίνει άλλες αλλαγές και (γ) να μας κάνει χάρη το μουσείο!

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ --- ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ
ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ --- COMBO

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι ξεναγήσεις στο Άουσβιτς στα Ελληνικά είναι κυρίως ιδιωτικές, δηλαδή θα μπορούσαμε να κάνουμε την ξενάγηση όποια μέρα θέλετε για το γκρουπ σας μόνο μέσα στις ώρες διαθεσιμότητας του μουσείου. Εάν φυσικά υπάρχει διαθεσιμότητα στο μουσείο!

Το κόστος και οι διάφοροι τρόποι που μπορεί να γίνει η ξενάγηση, όπως και τι περιλαμβάνουν αναφέρονται παρακάτω.

Για τον λόγο ότι μικρά γκρουπ το κόστος ίσως να είναι εκτός μπάτζετ ταξιδιού, κάνουμε προσπάθειες να ενώσουμε μικρά γκρουπάκια για να μπορούν περισσότερα άτομα να κάνουν την ξενάγησή στα Ελληνικά σε χαμηλότερο κόστος. Δεν είναι εύκολο, ούτε είναι πάντα εφικτό και τελευταία στιγμή είναι αδύνατο!

Πρωτότυπη Πόρτα θαλάμου αερίων

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Η συνολική διάρκεια της εκδρομής είναι περίπου 7 ώρες. Η τελευταία παραλαβή από την Κρακοβία είναι πάντα 2 ώρες πριν από την ώρα εκκίνησης της ξενάγησης σας στο μουσείο.

Σας παραλαμβάνουμε από το ξενοδοχείο σας ή από κάποιο κοντινό ή μακρύτερο σημείο ανάλογα με το που μένετε και τον τύπο του οχήματος που θα χρησιμοποιηθεί για την εκδρομή σας (εφόσον η μεταφορά θα γίνει από εμάς).

Εάν υπάρχει δυνατότητα συνοδείας, τότε θα έχετε μαζί σας τον Ελληνόφωνο συνοδό / ξεναγό μας από την Κρακοβία και καθόλη την διάρκεια, ο οποίος θα σας κάνει και προκαταρτική ξενάγηση στον δρόμο. Εναλλακτικά θα συναντήσετε τον/την ξεναγό μας εκεί στο Άουσβιτς.

Όταν φτάσετε στο Άουσβιτς, θα κάνετε ένα μικρό διάλειμα για καφέ / τουαλέτα εάν υπάρχει χρόνος και μετά θα ξεκινήσετε την ξενάγηση σας στο μουσείο Άουσβιτς.

Η ξενάγηση είναι συνολικά 3,5 ώρες και γίνεται και στα δύο στρατόπεδα. Βλέπετε πρώτα περίπου 2 ώρες το μουσείο Άουσβιτς ΙΜετά κάνετε ένα μικρό διάλειμμα και μετά βλέπετε το Άουσβιτς ΙΙ Μπίρκεναου, για περίπου 1 ώρα.

Τελικά, επιστρέφετε πάλι πίσω στο ξενοδοχείο σας ή στο σημείο που σας είχαμε πάρει πίσω στην Κρακοβία.

Το ίδιο πρόγραμμα μπορεί να γίνει και με άτομα που θα φτάσουν από την Βαρσοβία, Κατοβίτσε ή και άλλες πόλεις με τρένο στον κεντρικό σταθμό της Κρακοβίας (Kraków Główny) ή και απευθείας στο Άουσβιτς.

Η Κεντρική Πύλη του Μουσείου Άουσβιτς

Τρόποι Μετάβασης στο Άουσβιτς

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μεταβείτε στο Άουσβιτς από την Κρακοβία. Για τις εκδρομές μας χρησιμοποιούμε:

 • Βανάκια / Οχήματα [Μέχρι 8 άτομα το κάθε όχημα]: Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να παραλάβουμε σχεδόν από παντού μέσα στην Κρακοβία. Στην χειρότερη περίπτωση θα έχετε 200 - 300 μέτρα για το σημείο παραλαβής σας. Αυτός ο τρόπος δεν είναι δυνατός εάν θα έχετε τον/την ξεναγό μαζί σας συνοδεία και είστε πάνω από 7 άτομα.
 • Λεωφορεία [17 - 33 ατόμων]: Τα λεωφορείο δεν μπορούν να εισέλθουν και να σταματήσουν σε πολλά σημεία, έτσι οι παραλαβές γίνονται από σημεία ειδικά για λεωφορεία, όπως και από διάφορα ξενοδοχεία όπου είναι δυνατή η στάθμευση. Με αυτό τον τρόπο ίσως να έχετε μέχρι και 900 μέτρα από το σημείο παραλαβής αλλά και περισσότερο ανάλογα με το που έχετε διαμονή. Σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε για το καλύτερο ή κάνουμε κάποια έκπτωση αν έχετε μεγάλη απόσταση.
 • Δικό σας όχημα: Μπορείτε να μεταφερθείτε μόνοι σας στο Άουσβιτς και να συναντήσετε τον/την ξεναγό μας εκεί. Σημειώστε ότι υπάρχει χώρος στάθμευσης επί πληρωμή [20 ζλότι στο Άουσβιτς Ι και 40 ζλότι στο Άουσβιτς ΙΙ]. Απαγορεύεται τα ιδιωτικά γκρουπ να χρησιμοποιούν το δωρεάν λεωφορείο μεταξύ των 2 στρατοπέδων.  

Χρήσιμες Πληροφορίες για την ξενάγηση στο Άουσβιτς

 • Είναι καλύτερα να κλείνετε το συντομότερο δυνατόν ή να στέλνετε τα στοιχεία σας σε περίπτωση που θέλετε να μπείτε σε κάποιο γκρουπ.
 • Τα ατομικά εισιτήρια δεν επιστρέφονται. Δηλαδή εάν αγοράσετε εισιτήρια από την σελίδα του μουσείου, δεν μπορείτε μετά να τα ακυρώσετε.
 • Σε ιδιωτικά γκρουπ μπορούν να γίνουν αλλαγές / ακυρώσεις με επιστροφή χρημάτων μόνο μέχρι 5 εργάσιμες πριν από την μέρα της ξενάγησης.
 • Εμείς κανονίζουμε όλα τα απαιτούμενα και σας ενημερώνουμε για όλα.
 • Θα πρέπει να έχετε πάντα τις ταυτότητες σας μαζί κατά την επίσκεψή σας στο Άουσβιτς.
 • Το μέγεθος της τσάντας που μπορείτε να έχετε μαζί σας μέσα στο μουσείο δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από 30x20x10cm.
 • Υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών έξω από το μουσείο. Εάν έχετε ιδιωτική μεταφορά, μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας εκεί.
 • Εάν έχετε δωρεάν εισιτήρια, δεν μπορούμε να σας παρέχουμε ξεναγό. Θα πρέπει να δείτε το Άουσβιτς μόνοι σας.
 • Τα δωρεάν εισιτήρια χρειάζονται και για την είσοδο σας στο Άουσβιτς ΙΙ, Μπίρκεναου.

Ξενάγηση Άουσβιτς για άτομα με Αναπηρία

Μπορούμε να κάνουμε ξενάγηση στο στρατόπεδο Άουσβιτς ΙΙ, Μπίρκεναου σε άτομα που βρίσκονται σε αναπηρικό. Δυστυχώς το μουσείο Άουσβιτς Ι, δεν έχει ακόμα την απαιτούμενη υποδομή για να ακολουθήσετε κάποιο γκρουπ σε κανονική ξενάγηση. Μπορείτε μόνο να έχετε ιδιωτική ξενάγηση και να δείτε μόνο ότι είναι εφικτό, όπως για παράδειγμα:

 • Το Κρεματόριο και το θάλαμο αερίων.
 • Την Κρεμάλα του πρώην διοικητή του στρατοπέδου.
 • Εξωτερικούς χώρους.

Σίγουρα, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να δείτε όσο το δυνατόν περισσότερα [Εάν υπάρχει ελεύθερος ξεναγός για ιδιωτική ξενάγηση και μπορεί να γίνει κράτηση στο μουσείο].


Κόστος για Ελληνόφωνη Ξενάγηση στο Άουσβιτς (5/2024)

Εάν δεν μπορείτε να καλύψετε το κόστος της ιδιωτικής ξενάγησης, παρακαλώ στείλτε μας τις διαθέσιμες μέρες για να προσπαθήσουμε να σας ενώσουμε μαζί με άλλα άτομα εάν υπάρξουν φυσικά.

Για υφιστάμενα γκρουπ, μπορείτε να ενταχθείτε μόνο μέχρι και 5 εργάσιμες μέρες πριν από την μέρα της ξενάγησης, εάν υπάρχει κάποιο γκρουπ και υπάρχουν θέσεις. Παρακαλώ ζητήστε την ξενάγησή σας το συντομότερο δυνατόν καθώς τελευταία στιγμή δεν θα μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.


Επιλογή Α:

Μεταφορά + Ξενάγηση στα Ελληνικά.

Σας παραλαμβάνουμε και σας παραδίδουμε στο ξενοδοχείο σας ή σε κάποιο κοντινό σημείο εάν η μεταφορά είναι με λεωφορείο. Εάν υπάρχει διαθεσιμότητα θα έχετε τον Ελληνόφωνο συνοδό / ξεναγό μαζί σας καθόλη την διάρκεια της εκδρομής ο οποίος σας κάνει και προκαταρτική ξενάγηση στον δρόμο.

Συνολική Διάρκεια: Περίπου 7 ΩΡΕΣ.

Περιλαμβάνει:

 • Μεταφορά με παραλαβή και παράδοση στο ξενοδοχείο σας ή στο κοντινότερο σημείο που μπορεί να σταματήσει το λεωφορείο εάν είστε περισσότερο από 8 άτομα.
 • Εισιτήρια Εισόδου.
 • Ιδιωτική ξενάγηση στα Ελληνικά στα 2 στρατόπεδα (Άουσβιτς Ι, που είναι το μουσείο  και στο Άουσβιτς ΙΙ, Μπίρκεναου) για συνολικά 3,5 ώρες. 
 • Ελληνόφωνο Ξεναγό/Συνοδό από την Κρακοβία και καθόλη την διάρκεια για περίπου 7 ώρες συνολικά ο οποίος κάνει και προκαταρτική ξενάγηση στο δρόμο [Εάν υπάρχει ελεύθερο άτομο από την Κρακοβία].
 • Ακουστικά για να ακούτε τον/την ξεναγό σας καλύτερα

1-7 ΑΤΟΜΑ 8-10 ΑΤΟΜΑ 11-16 ΑΤΟΜΑ 17-20 ΑΤΟΜΑ
€480 / γκρουπ €650 / γκρουπ €700 / γκρουπ €770 / γκρουπ

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν φόρο.

** Για κρατήσεις που γίνονται λιγότερο από 5 μέρες πριν από την μέρα της ξενάγησης το μουσείο ζητάει επιπλέον [180-210 ΕΥΡΩ / ανάλογα με το μέγεθος του γκρουπ].

Παράδειγμα: Εάν είστε 7 άτομα, τότε θα πληρώσετε συνολικά €480 (€68,50 x 7). Δείτε κριτικές στην σελίδα μας στο Google.


Το κόστος για γκρουπ που προκείπτουν από ενώσεις μικρότερων γκρουπ είναι: €45 - €50 το άτομο. Τα γκρουπ αυτά είναι μέχρι 30 άτομα αλλά συνήθως μένουν μικρότερα.

Οι μεταφορές για αυτά τα γκρουπ γίνονται με λεωφορείο και συνοδεία ξεναγού και η παραλαβές γίνονται από 2-4 κεντρικά σημεία κατά μήκος της Παλιάς πόλης ώστε να μην έχετε μεγάλη απόσταση από εκεί που θα μένετε.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Επιλογή Β:

Ιδιωτική Ξενάγηση στα Ελληνικά Μόνο (Χωρίς Μεταφορά)

Εάν έχετε το δικό σας όχημα. Σε αυτή την περίπτωση θα συναντήσετε τον/την ξεναγό μας εκεί στο Άουσβιτς.

Περιλαμβάνει

 • Εισιτήρια Εισόδου.
 • Ιδιωτική Ξενάγηση (μόνο για το γκρουπ σας) στα Ελληνικά στα 2 στρατόπεδα (Άουσβιτς Ι, που είναι το μουσείο  και στο Άουσβιτς ΙΙ, Μπίρκεναου) για 3,5 ώρες συνολικά.
 • Επιπλέον Ελληνόφωνο/η Ξεναγό πέραν από τον ξεναγό του μουσείου.
 • Ακουστικά για να ακούτε τον/την ξεναγό σας καλύτερα

1-10 ΑΤΟΜA 11-20 ΑΤΟΜΑ 21-30 ΑΤΟΜΑ
€370 / γκρουπ €400 / γκρουπ €430 / γκρουπ

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν φόρο.

** Για κρατήσεις που γίνονται λιγότερο από 5 μέρες πριν από την μέρα της ξενάγησης το μουσείο ζητάει επιπλέον [180-210 ΕΥΡΩ / ανάλογα με το μέγεθος του γκρουπ].


Το κόστος για γκρουπ που προκείπτουν από ενώσεις μικρότερων γκρουπ είναι: €25 - €30 το άτομο. Τα γκρουπ αυτά είναι μέχρι 30 άτομα αλλά συνήθως είναι μικρότερα.


Διαβάστε περισσότερα: Πώς να πάτε από την Κρακοβία στο Άουσβιτς. Δείτε Κριτικές στην σελίδα μας στο Google.

Σχετικά με το λεωφορείο για το Άουσβιτς. Πήγαινε-έλα είναι περίπου €8 το άτομο (40 ζλότυ). Υπάρχει πρόβλημα να το χρησιμοποιούμε για τα γκρουπ μας, καθώς τα ιδιωτικά γκρουπ απαγορεύετε να χρησιμοποιούν το δωρεάν λεωφορείο μεταξύ των 2 στρατόπεδων και ίσως δημιουργηθεί πρόβλημα.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Επιλογή Γ:

ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑ (ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Σε περίπτωση που έχετε κάνει μόνοι σας κράτηση στο μουσείο Άουσβιτς με ή χωρίς ξεναγό. Σας παραλαμβάνουμε από το ξενοδοχείο σας στην Κρακοβία, σας μεταφέρουμε στο Άουσβιτς Ι (Μουσείο) και ΙΙ (Μπίρκεναου) για συνολικά 4 ώρες και μετά σας παραδίδουμε πίσω στο ξενοδοχείο σας.

Δεν περιλαμβάνει ξενάγηση. Για ξενάγηση στα Ελληνικά, δείτε τις επιλογές παραπάνω.

1-4 ΑΤΟΜΑ 5-8 ΑΤΟΜΑ 9-16 ΑΤΟΜΑ 17-22 ΑΤΟΜΑ
€140 €150 €290 €370

** Υπάρχει δυνατότητα για μεγαλύτερα γκρουπ. Παρακαλώ ζητήστε προσφορά.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Επισκεφτείτε το Άουσβιτς και την Κρακοβία από την Βαρσοβία

Κράτηση και Πληρωμή

Αφού επιβεβαιώσουμε το πρόγραμμα και την τελική τιμή, κάνουμε την κράτηση στο μουσείο και σας στέλνουμε για να προ-πληρώσετε τα εισιτήρια σας και να μας δώσετε τα ονοματεπώνυμα σας / το τηλέφωνό σας και το ξενοδοχείο σας εάν θα έχετε μεταφορά.

Για γκρουπ

Θα σκούσατε ότι γενικά ακυρώνονται γκρουπ την τελευταία στιγμή. Αυτό δεν ισχύει για μας γιατί λειτουργούμε αντίστροφα. Πρώτα μαζεύουμε τα άτομα, μετά κάνουμε την κράτηση στο μουσείο και όταν όλα είναι εντάξει, τότε σας στέλνουμε για να πληρώσετε.

Σίγουρα υπάρχουν οι βιαστικοί και οι ανυπόμονοι που δεν μπορούν να περιμένουν και κλείνουν κάτι άλλο, έτσι ίσως να καταστραφεί κάποιο γκρουπ που θα γινόταν. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό και δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τους άλλους, δηλαδή να ακυρώνουμε τελευταία στιγμή.

Σημειώσεις:

 • Όλες οι ξεναγήσεις γίνονται σε ιδιωτικό γκρουπ και όλα τα εισιτήρια πληρώνονται εκ των προτέρων και είναι ονομαστικά για συγκεκριμένη μέρα / ώρα.
 • Χρειάζονται από 1 μέχρι και 5 εργάσιμες μέρες για να πάρουμε απάντηση από το μουσείο.
 • Όλα τα εισιτήρια υφίστανται στους κανονισμούς αλλαγής / ακύρωσης του μουσείου Άουσβιτς.

Αφού προ-πληρώσετε τα εισιτήρια σας, τότε η κράτηση σας έχει ολοκληρωθεί. Λίγες μέρες (4-5 περίπου) πριν από την ξενάγησή σας θα λάβετε email με όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε.

Τα υπόλοιπα χρήματα εάν υπάρχουν, τα πληρώνετε στον/ην συνοδό/ξεναγό/οδηγό την μέρα της συνάντησή σας σε ευρώ. Η πληρωμή γίνεται σε ευρώ κυρίως για δική σας ευκολία αλλά μπορεί να γίνει και σε ζλότυ εάν το επιθυμείτε.

Ξενάγηση σε παιδιά από την Κύπρο - Άουσβιτς ΙΙ Μπίρκεναου


Πώς να Μειώσετε το Κόστος Ταξιδιού Σας στην Πολωνία

ΑΚΥΡΩΣΗ

Individual Tickets

Τα ατομικά εισιτήρια, είτε τα αγοράσετε μόνοι σας, είτε τα αγοράσουμε εμείς και τα πληρώσετε δεν ακυρώνονται. Εάν ακυρώσουμε εμείς ή το μουσείο, τότε είτε θα προταθεί καινούργια μέρα/ώρα ή θα γίνει πλήρη επιστροφή χρημάτων. Δεν χρησιμοποιούμε πλέον αυτά τα εισιτήρια για τις ξεναγήσεις στα Ελληνικά, μόνο ιδιωτικά γκρουπ.

Ιδιωτικά Γκρουπ

 • Εφόσον η ακύρωση γίνει τουλάχιστον 5 εργάσιμες μέρες πριν την μέρα της ξενάγησης, τότε θα λάβετε επιστροφή των χρημάτων σας στο ακέραιο.
 • Εάν ακυρώσει το μουσείο ή εμείς, έστω και τελευταία στιγμή, τότε θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.
 • Όταν περάσουν οι 5 εργάσιμες, τότε δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Αν είστε μόνοι σας στο γκρουπ, τότε θα προσπαθήσουμε και εξαρτάται από το μουσείο.

Μεταβείτε στην Αρχή

Δείτε: Ξενάγηση στην Βαρσοβία στα Ελληνικά

Αουσβιτς και Βιελίτζκα (Combo)

Σε αρκετές περιπτώσεις είτε δεν έχουμε χρόνο, είτε νομίζουμε ότι δεν έχουμε και θέλουμε να κάνουμε και τα δύο σε μία μέρα να τελειώνουμε. Ο χρόνος για να γίνει το αλατωρυχείο Βιελίτζκα είναι περίπου 4 με 4,5 ώρες και το Άουσβιτς περίπου 6,5 με 7 ώρες.

Βρίσκονται σε αντίθετες κατευθύνσεις από την Κρακοβία, αλλά σίγουρα βολεύει να μην μπείτε μέσα στην πόλη και να πάτε απευθείας από το ένα στο άλλο. Για να γίνουν σε μία μέρα στα Ελληνικά είναι καλύτερα να έχετε ιδιωτική μεταφορά: Κρακοβία - Άουσβιτς Ι - Άουσβιτς ΙΙ - Βιελίτζκα - Κρακοβία.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να βγει και με λεωφορείο αλλά είναι πάρα πολύ κουραστικό. Επίσης σε ειδικές περιπτώσεις μπορούμε να αναμίξουμε τον τρόπο μεταφοράς. Με λεωφορείο για να γίνει είναι αρκετά κουραστικό, καθώς είναι σχεδόν 10 χιλιόμετρα συνολικό περπάτημα.

Δεν συνιστάται για μικρά παιδιά. Το συνολικό κόστος είναι Κόστος της ξενάγησης στο Άουσβιτς + Κόστος Ξενάγησης για Βιελίτζκα.

Εάν το κόστος αυτό είναι πολύ ψιλό και είστε μικρό γκρουπ, τότε θα βρείτε φθηνότερες επιλογές να κάνετε το Άουσβιτς και το Αλατωρυχείο σε μία μέρα σε Αγγλόφωνα γκρουπ με share μεταφορά.


Σας ευχαριστούμε που Διαβάσατε - Έλληνας Ξεναγός Άουσβιτς!
Μπορεί να Σας Ενδιαφέρουν:
Περισσότερα Άρθρα για το Άουσβιτς
Tα Πάντα για την Κρακοβία
Ξεναγήσεις στα Ελληνικά από Κρακοβία
Μεταβείτε στην Αρχή

Subscribe

* indicates required