Μετάφραση και συνοδεία στα Ελληνικά στην Πολωνία

Διερμηνεία / Μετάφραση: Ελληνικά - Πολωνικά στην Πολωνία

Επεκτείνετε τις δραστηριότητες της εταιρείας σας στην Πολωνία; Ένα ταξιδάκι εδώ είναι σίγουρα αναγκαίο αλλά η γλώσσα είναι κάποιες φορές εμπόδιο. Όχι πια. Μπορείτε να έχετε συνοδό διερμηνέα μεταφραστή στα Ελληνικά σε όλα σας τα ραντεβού.


 Πολωνία, Νικήστε τον Παράγοντα Γλώσσα

Συνοδεία και διερμηνεία / μετάφραση Πολωνικά - Ελληνικά

Είναι γνωστό ότι οι Πολωνοί είναι περήφανοι για την γλώσσα τους. Καλό θα είναι εάν θέλετε να κάνετε συνεργασίες να μάθετε λίγα Πολωνικά. Παρόλο που για να συνεννοηθείτε χρειάζεται αρκετά καλή γνώση της Πολωνικής γλώσσας, λίγα Πολωνικά σίγουρα θα κάνουν πολύ καλή εντύπωση.

Εάν τα άτομα που προτείθεστε να συνεργαστείτε δεν μιλάνε Αγγλικά, τότε είναι καλό να έχετε μαζί σας κάποιο συνοδό / διερμηνέα / μεταφραστή Ελληνικά - Πολωνικά. 


Χρειάζεστε Ιστοσελίδα για την υπηρεσία σας;

Δείτε Επίσης
Ξεναγήσεις Στα Ελληνικά από Κρακοβία
Πώς να Μειώσετε το κόστος Ταξιδιού σας στην Πολωνία

Η Αγορά της Πολωνίας

Η Πολωνία βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Ευρώπης. Δυστυχώς αρκετοί έχουν την αντίληψη ότι η Πολωνία είναι μια φτωχή χώρα με μηδαμινές ευκαιρείες. Ίσως να έχει φτάσει η στιγμή να αλλάξετε αυτή την άποψη. Ένα σύντομο ταξιδάκι θα σας πείσει.

Προτείνω να δείτε σίγουρα την Βαρσοβία και την Κρακοβία, αλλά δείτε και πολλά άλλα ενδιαφέροντα μέρη στην Πολωνία.

city builduings transport

Κάποιοι έχουν δει αυτή την μεγάλη προοπτική και είναι ήδη εδώ. Άρχισαν να προωθούν τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους ήδη στην Πολωνική αγορά. Όπως και να χρησιμοποιούν την Πολωνία ως βάση για τις δραστηριότητές τους σε όλη την Ευρώπη.

Επίσης πολλοί Έλληνες μη επιχειρηματίες εγκαταστάθηκαν εδώ και έχουν βρει πολύ καλές δουλειές. Η Πολωνία είναι μια πολύ σημαντική και δυναμική αγορά στην καρδιά της Κεντρικής Ευρώπης.

Αμερικανοί εξαγωγείς και επενδυτές επέλεξαν την Πολωνία λόγω του μεγάλου πληθυσμού της χώρας. Αλλά και λόγω του καλά μορφωμένου και ανταγωνιστικού εργατικού δυναμικού και των ισχυρών προοπτικών οικονομικής ανάπτυξης

Η γεωγραφική θέση της Πολωνίας, προσφέρει ευρύτερη πρόσβαση στην αγορά ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης των 500 εκατομμυρίων. Με εκτιμώμενο ΑΕΠ ύψους 510 δισ. δολαρίων το 2017, η Πολωνία είναι η έκτη μεγαλύτερη οικονομία της ΕΕ.

Η οικονομία της Πολωνίας έχει ανέβει σταθερά την περίοδο 2014-2017, ενώ η αύξηση του πραγματικού ΑΕΠ υπερβαίνει το 4%, λόγω αύξησης των κρατικών κοινωνικών δαπανών που συνέβαλαν στην τόνωση των καταναλωτικών δαπανών.


Γνωρίζατε ότι είναι Πολωνοί;

shopping center poland

Eυκαιρίες στην Πολωνία

Ώς μέλος του ΝΑΤΟ, η Πολωνία συνεχίζει να εκπληρώνει τη δέσμευσή της να δαπανήσει τουλάχιστον το 2% του ΑΕΠ για την άμυνα και το 20% των αμυντικών δαπανών στον εξοπλισμό και την υποδομή.

Η Πολωνία είναι ο μεγαλύτερος καθαρός αποδέκτης διαρθρωτικών και επενδυτικών ταμείων της ΕΕ, με προϋπολογισμό 121,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την περίοδο 2014-2020.

Τα τρέχοντα σχέδια είναι να χρησιμοποιηθούν πόροι για τη στήριξη της συνεχιζόμενης ανάπτυξης υποδομών, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της πρόσβασης στο Διαδίκτυο και της ανάπτυξης έξυπνων πόλεων.

Επίσης σε έξαρση είναι η ενθάρρυνση των επιχειρήσεων να διεξάγουν έρευνα και ανάπτυξη στην Πολωνία.

Στον προσεχή προϋπολογισμό της ΕΕ, οι αρχικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι η Πολωνία μπορεί να λάβει έως και 24% λιγότερα κονδύλια της ΕΕ λόγω της ταχείας ανάπτυξης, της αλλαγής των χρηματοδοτικών προτεραιοτήτων της ΕΕ και του Brexit.

Εάν απλά ψάχνετε για δουλειά στην Πολωνία, τότε μπορείτε να διαβάσετε σχετικά για το πώς να βρείτε δουλειά και κόστος ζωής στην Βαρσοβία.


Διαβάστε Σημαντικά Άρθρα για την Βαρσοβία