iVisa.com

Το τελεφερίκ που σας ανεβάζει πάνω στο βουνό στο Ζακοπάνε

Ανακαλύψτε το Πανέμορφο Ζακοπάνε από την Κρακοβία

Επισκεφτείτε την χειμερινή πρωτεύουσα της Πολωνίας και απολαύστε την μοναδική ατμόσφαιρα που προσφέρει το Ζακοπάνε και τα Όρη Τάτρα στην Πολωνία. Ο καθαρός αέρας της πόλης, η πανέμορφη ξύλινη αρχιτεκτονική και η θεσπέσιες γεύσεις θα σας μείνουν αξέχαστες.


Περιήγηση στο Ζακοπάνε στην Πολωνία

Θαυμάστε την μοναδική αρχιτεκτονική του Ζακοπάνε.

Επισκεφτείτε το πανέμορφο Ζακοπάνε από την Κρακοβία.

Ξεφύγετε από τον θόρυβο της πόλης, δοκιμάστε εύγεστα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα και εισπνεύσετε καθαρό αέρα.

Κάντε πεζοπορία στο Εθνικό Πάρκο, Σκι, SPA ή ότι άλλο εσείς επιλέξετε. Δείτε επίσης το ειδικό πρόγραμμα με Αγγλόφωνο οδηγό.


Μόνο Μεταφορά: Κρακοβία - Ζακοπάνε - Κρακοβία

ΖΑΚΟΠΑΝΕ

Το Ζακοπάνε είναι μια πόλη θέρετρο στη νότια Πολωνία και βρίσκεται στη βάση των βουνών Tatras. Είναι ένα πολύ δημοφιλές σημείο αναχώρησης για χειμερινά σπορ, αλλά και για καλοκαιρινή ορειβασία και πεζοπορία.

Το Kasprowy Wierch και η Gubałówka, είναι προσβάσιμα με τελεφερίκ και βρίσκονται σε κοντινούς προορισμούς για σκι, αλλά προσφέρουν επίσης εκπληκτική θέα στο βουνό.

Η πόλη του Ζακοπάνε είναι επίσης γνωστή για τα ξυλόγλυπτα σπίτια της από το 20ο αιώνα, σύμβολα της αρχιτεκτονικής σε στυλ Ζακοπάνε και το διάσημο Oscypek.

Buying Oscypek Zakopane


Διαβάστε Σχετικά Άρθρα για το Άουσβιτς

Ώρα για Oscypek

Το "Oscypek", είναι ένα παραδοσιακό τυρί γάλακτος καπνιστής προβατίνας και είναι το πιο διάσημο γαστρονομικό αξιοθέατο στο Ζακοπάνε.

Ξεκίνησε να παράγεται στις πολωνικές εκτάσεις από τον 14ο αιώνα από τους ανθρώπους που προέρχονταν από τη Wallachia. Τα Oscypek παράγονται, από τον Μάιο έως και τον Σεπτέμβριο. Δηλαδή, όταν τα αρνιά έχουν μεγαλώσει ελαφρώς και οι μητέρες τους δίνουν ακόμα γάλα.

Επιτρεπόταν να πωλούν τα τυριά αυτά μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου, αλλά θα τα βρείτε όλο τον χρόνο. Εάν σήμερα αγοράσουμε Oscypek τον Απρίλιο ή τον Δεκέμβριο, το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι φρέσκο.

Ένα πραγματικό Oscypek πρέπει να είναι φτιαγμένο σε μια από τις καλύβες στην περιοχή Podhale. Παράγονται με παραδοσιακές μεθόδους και καπνίζονται μέσα στην καλύβα η οποία είναι γεμάτη με καπνό που προέρχεται από φωτιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΖΑΚΟΠΑΝΕ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ)

Με την περιοδεία μας στα Ελληνικά, είναι σίγουρο ότι θα γνωρίσετε και θα απολαύσετε τη μοναδική ατμόσφαιρα που προσφέρει το Ζακοπάνε. Κατά τη διάρκεια αυτής της βόλτας από την Κρακοβία, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε ελαφρά πεζοπορία στην Μπλε Διαδρομή.

Θα περπατήσετε στα πανέμορφα σοκάκια του Ζακοπάνε που είναι γεμάτα με βουνίσια χρώματα, θα δείτε παλιές ξύλινες βίλες, εκκλησίες και σπίτια. Στο παρελθόν ζούσαν εκεί καλλιτέχνες και συγγραφείς που έχουν τις ρίζες τους, όπως και ιδιαίτερες σχέσεις με το Ζακοπάνε.

Θα περπατήσετε στον πιο διάσημο δρόμο του Ζακοπάνε, το Krupowki. Γεμάτο τουρίστες, εστιατόρια, μαγαζιά και μπυραρίες είναι ένας πόλος έλξης για όλους τους επισκέπτες.

Με τον συνοδό μας στα Ελληνικά στο Ζακοπάνε θα γνωρίσετε τις καλύτερες γεύσεις και θα φάτε το καλύτερο φαγητό που υπάρχει στην περιοχή. Θα απολαύσετε πανέμορφη θέα και θα βγάλετε τέλειες φωτογραφίες.

krupowki zakopane

Πρόγραμμα περιήγησης στο Ζακοπάνε

Παραλαβή από το ξενοδοχείο σας στην Κρακοβία γύρω στις 8:00. Άφιξη στην περιοχή Gubalowka και ελαφρά πεζοπορία στην Μπλε διαδρομή για περίπου 2 ώρες.

Μετά θα μπούμε στο Ζακοπάνε και θα περιηγηθούμε στην οδό Krupowki για να δοκιμάσουμε τα θεσπέσια τοπικά παραδοσιακά προϊόντα! (Oscypek και πολλά άλλα).

Περιήγηση στην οδό Koscieliska για να θαυμάσουμε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και να νιώσουμε το πραγματικό αίσθημα που προσφέρει το Ζακοπάνε. Κατά την περιήγηση αυτή, μπορούμε να επισκεφτούμε και το συγκρότημα Kosciol na Peskowym Brzysku.

Παραδοσιακό μεσημεριανό στο Ζακοπάνε. Τρώτε και πίνετε ότι εσείς θέλετε και όσο θέλετε. Προτείνουμε πέστροφες, placek po zbojnicku, πιερόγκι και kwasnica.

Πεζοπορία προς την Hala Ornak, όπου θα δοκιμάσετε την μια και μοναδική μηλόπιτα Szarlotka. Θα πιούμε καφεδάκι και θα αποχαιρετήσουμε το Ζακοπάνε επιστρέφοντας στο αυτοκίνητο.

pezoporia tatry mountains

Περιλαμβάνει


Δεν περιλαμβάνονται

 • Μεσημεριανό, φαγητά και ποτά.
 • Καφέδες και μηλόπιτα.
 • Επαγγελματίας ξεναγός Ζακοπάνε ή εξειδικευμένος οδηγός για τα βουνά Τάτρα.

Τιμοκατάλογος

Με Συνοδό στα Ελληνικά και Επιπλέον οδηγό.

Οι τιμές είναι ανά γκρουπ για το παραπάνω πρόγραμμα. Για άλλο πρόγραμμα, παρακαλώ στείλτε μήνυμα. 

Συνολική διάρκεια: Περίπου 12 ώρες.

Στον δρόμο θα είστε περίπου 4 ώρες πήγαινε-έλα αναλόγως της κίνησης. Εάν χρειαστεί περισσότερη ώρα στον δρόμο, τότε θα μείνετε περισσότερη ώρα εκεί.

center zakopane sleight

1-7 pax 8-16 pax
€330 €530

** Δεν περιλαμβάνει εισιτήρια και εισόδους

Περισσότερες Επιλογές για μεταφορά μόνο με Αγγλόφωνο οδηγό, δείτε εδώ: Μεταφορά Κρακοβία - Ζακοπάνε - Κρακοβία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Ειδικό Πρόγραμμα Με Αγγλόφωνο Οδηγό

Αυτό το πρόγραμμα γίνεται χωρίς Ελληνόφωνο Συνοδό. Θα σας παραλάβει ο έμπειρος Αγγλόφωνος οδηγός μας από το ξενοδοχείο σας στην Κρακοβία και θα κάνετε το παρακάτω πρόγραμμα ή κάτι παρόμοιο.

Η σειρά επίσκεψης ίσως να είναι διαφορετική και μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα και να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας.

 • Επισκεφτείτε το Zywy skansen - Historyczna zabudowa Chocholowa (Ένα χωριουδάκι φτιαγμένο από ξύλο στο Chochołów. Εκεί θα θαυμάσετε την περίφημη ξύλινη αρχιτεκτονική που είναι σήμα κατατεθέν της περιοχής αυτής. Επίσης θα επισκεφτείτε μια Bacówka όπου μπορείτε να ψήσετε "oscypek" και να δοκιμάσετε τοπικά liqueurs - "śliwowica"
 • Ανεβείτε το βουνό Gubałowska με το τελεφερίκ.
 • Επισκεφτείτε το κέντρο του Zakopane και περπατήστε στο περίφημο Krupowki, όπου θα δείτε μεταξύ άλλων και το Jaszczurówka Chapel -Sanctuary of Our Lady of Fatima in Krzeptówki - Holy Family Church.
 • Δείτε το Wielka Krokiew, που είναι ο περίφημος λόφος άλματος των παγκόσμιων αγώνων. (Great Krokiew, Bronisława Czecha 1, 34-500 Zakopane)
 • Τελικά, ζήστε στιγμές χαλάρωσης στα θερμαντικά μπάνια στο Chocholowskie. Αν δεν θέλετε να πάτε στα θερμαντικά μπάνια, μπορείτε να επισκεφτείτε το Εθνικό Πάρκο και να κάνετε πεζοπορία ή τον χειμώνα την Snowlandia ή ότι άλλο εσείς θέλετε στον υπόλοιπό σας χρόνο. Ή να επισκευτείτε και την Rusinowa Polana.

Συνολική Διάρκεια: Περίπου 12 ώρες.

Κόστος

1-8 ATOMA 9-17 ATOMA
€210/ΓΚΡΟΥΠ €410/ΓΚΡΟΥΠ

Περιλαμβάνει

 • Επαγγελματία οδηγό.
 • Παραλαβή και παράδοση στο ξενοδοχείο σας.
 • Ιδιωτική μεταφορά για το αναγραφόμενο πρόγραμμα ή κάτι παρόμοιο.
 • Έξοδα στάθμευσης.

Δεν περιλαμβάνει

** Υπάρχει δυνατότητα για μεγαλύτερα γκρουπ.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Μεταφορά στην Αρχή


Σας Περιμένουμε στην Πανέμορφη Πολωνία
Διαβάστε Επίσης:
Πώς να Μειώσετε το Κόστος Ταξιδιού σας στην Πολωνία 
Λόγοι για ένα Ταξιδάκι στην Πολωνία
Μην ξεχάσετε να δείτε το Αλατωρυχείο Βιελίτσκα από την Κρακοβία

Subscribe

* indicates required

Άρθρα που διαβάζουν οι περισσότεροι