Εκκλησία σε νησί το Ελλάδας - Μπλε και Άσπρο

ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: Η Νέα Τάξη Πραγμάτων

Ο πόλεμος που ξεκίνησε είναι ψυχολογικός και είναι ένα απροειδοποίητο τεστ για πιο ασφυκτικό έλεγχο και για την αιχμαλωσία της ανθρώπινης σκέψης.


Διαβάστε Επίσης
Η σφαγή στην Βόλα και την Οχότα
Ξεναγός Άουσβιτς στα Ελληνικά


Η Νέα Τάξη Πραγμάτων

Ζούμε στην εποχή της παγκόσμιας χούντας,κλεισμένοι και απομονωμένοι στα σπίτια μας αναμένοντας να έρθει η λύτρωση.

Οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο λαμβάνουν αυστηρότατα μέτρα δήθεν για το καλό της ανθρωπότητας και ισχυροποιούν έτσι το κύρος τους στα μάτια του λαού.

Την ώρα που κοιμίζουν τους λαούς με τους αεροψεκασμούς των αεροπλάνων καθημερινά,εκείνοι εργάζονται αργά και σιωπηλά για την πραγματοποίηση των ύπουλων σχεδίων τους.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να κουράσει τους λαούς μεθοδευμένα και υπομονετικά,αφού η πάγια τακτική της είναι το δίπολο πρόβλημα-λύση,το οποίο στοχεύει στην παρουσίαση ενός προβλήματος και έπειτα στην εξεύρεση της πιθανής λύσης σε φυσικό χρονικό διάστημα ώστε αυτή να θεωρείται λογική από τους έγκυρους και έγκριτους «σοβαρούς» επιστήμονες.

Τα προφητευμένα γεγονότα ξεκίνησαν απλά επειδή η ανθρωπότητα δεν ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει έναν οδυνηρό και (με ανυπολόγιστες ζημιές) Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο,ανακάλυψαν έναν ιό και τον εισήγαγαν, σύμφωνα με δήλωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στους ανθρώπους σε παγκόσμια κλίμακα σε αντίθεση με τους προηγούμενους ιούς που συνέβαιναν ανά περιοχές στο παρελθόν.Κάθε χρόνο πεθαίνουν 350.000-600.000 άτομα στον πλανήτη από γρίπη!

Στατιστικά να αναφέρω ότι ο ιός αυτός μπορεί να είναι 30 φορές πιο μεταδοτικός από την κοινή γρίπη,αλλά είναι 15 φορές πιο ανίσχυρος απ΄αυτήν.


Διαβάστε: Κρακοβία, Η Βασίλισσα της Πολωνίας

Jesus Christ Paint Wall

Ο πόλεμος που ξεκίνησε είναι ψυχολογικός και είναι ένα απροειδοποίητο τεστ για πιο ασφυκτικό έλεγχο και για την αιχμαλωσία της ανθρώπινης σκέψης.

Αυτό εννοώ με την περίπτωση του κορονοϊού, ο οποίος είναι ένας κατασκευασμένος ιός κατά την γνώμη μου,αφού εξαπλώνεται στα κανάλια και τις τηλεοράσεις που επικρατεί κλίμα τρομολαγνείας σε βάρος των ανθρώπων.

Επιχειρείται απίστευτη επίθεση κατά του ανθρωπίνου γένους,εφόσον ο ιός έχει σαν στόχο την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού για  αποτελεσματικότερο έλεγχο.

Μπορεί το σχέδιο να είναι οργανωμένο αλλά οι θάνατοι σε παγκόσμιο επίπεδο είναι απειροελάχιστοι σε σύγκριση με το παγκόσμιο πληθυσμό και ανά κράτος.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι θάνατοι που παρατηρούνται στην Ευρώπη από κορονοϊό είναι σαφώς αμελητέα ποσότητα σε σχέση με τον συνολικό πληθυσμό τους.

Στην Ελλάδα (που διαφημίζεται ότι έχει την μικρότερη θνησιμότητα στην Ευρώπη),εντοπίζονται περισσότεροι θάνατοι από τον κορονοϊό σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.Το δολοφονικό σχέδιο τους γίνεται διακριτό από τις εξής μεταβλητές:

Τη δήλωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ότι: «Ο κορονοϊός εισήχθη στην ανθρωπότητα».

Τη δήλωση Τσιόδρα που είπε ότι: «Κατασκευάζουμε ιούς που θα χρησιμοποιηθούν για να παρασκευαστούν αποτελεσματικά εμβόλια».

Τη δήλωση του μεγάλου «φιλάνθρωπου» Bill Gates ότι:

«Το εμβόλιο  θα παρασκευαστεί για να δοθεί σε 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους και θα γίνεται μόνο μία φορά με τον κίνδυνο, όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο ίδιος ότι ο πλανήτης δεν θα επανέλθει ποτέ στην κανονικότητα αν δεν εμβολιαστούν μαζικά όλοι και ότι η ανθρωπότητα θα αντιμετωπίζει από εδώ και στο εξής την απειλή ιών».


Διαβάστε: Αξιοθέατα Βαρσοβία

last supper Jesus

Τη μη έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος από τις κυβερνήσεις των κρατών που κωλυσιέργησαν να λάβουν τα μέτρα τους για την μη εξάπλωση της πανδημίας με προεξάρχοντα τον Κινέζο Πρόεδρο ο οποίος δεν επέβαλλε αυστηρές κυρώσεις στη χώρα του αμέσως μετά το ξέσπασμα του κορονοϊού, όπως το κλείσιμο των συνόρων,την αναστολή της λειτουργίας όλων των μέσων μαζικής μετακίνησης, την απαγόρευση εξόδου από την χώρα όλων των Κινέζων πολιτών, μέχρι και την απαγόρευση της κυκλοφορίας μέσα στην ίδια του τη χώρα.

Τη φήμωση όσων δεν είναι αρεστοί στο σύστημα από τα ΜΜΕ,δηλαδή καταξιωμένων ιατρών που διέψευσαν περίτρανα τον κορονοϊό όσον αφορά την την σοβαρότητα της πανδημίας.

Την ύπαρξη ιών στον πλανήτη εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια με τη γνωστή σε όλους μας ίωση,όπως και την κατανάλωση εντόμων από  Κινέζους  με ζωντανό παράδειγμα την  νυχτερίδα (αιτία που όπως μας λένε γέννησε τον κορονοϊό), γεγονός το οποίο ποτέ δεν είχε προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία σε ζητήματα λοιμωξιολογίας όπως για παράδειγμα η εξάπλωση μιας πανδημίας.


Δείτε: Ξενάγηση στο Άουσβιτς στα Ελληνικά

three crosses on hill

Εκτός όμως από την υγειονομική κρίση,θα ήταν αξιοσημείωτο να αναφέρω και την παγκόσμια οικονομική εξαθλίωση που θα επισύρει ο ιός αυτός.

Αρχικώς και μετά την εξάπλωση της πανδημίας ο κορονοϊός διαφημίστηκε με αποτέλεσμα να γίνουν ανάρπαστα τα αντισηπτικά,τα γάντια,οι μάσκες κτλ.

Αυτό έγινε για την εκμετάλλευση του παγκόσμιου πλούτου αφού τα χρήματα που θα κερδίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες,θα συγκεντρωθούν για λογαριασμό της γνωστής χαζαροεβραικής οικόγενειας που ελέγχει τον πλανήτη.

Η παγκόσμια οικονομική κρίση που θα επέλθει θα θυμίσει το κραχ του 1929 που ξεκίνησε από την Αμερική και την παγκόσμια ύφεση με την κατάρρευση των τραπεζών το 2008.

Στην Ελλάδα μας τώρα μετά την έναρξη της καραντίνας και το κλείσιμο όλων των χώρων μαζικής συνεστίασης έρχεται και το κλείσιμο όλων των εκκλησιών με παράνομη παρέμβαση του κράτους στα εσωτερικά ζητήματα της εκκλησίας με αφορμή την υγεία των Ελλήνων.

Εδώ και αιώνες έχουν βάλει στο στόχαστρο να ακυρώσουν το εκρηκτικό μείγμα των Ελλήνων που αποτελείται από Χριστό και Ελλάδα.

Πριν από χίλια  χρόνια περίπου στόχευαν να κλέψουν το άγιο δισκοπότηρο που λέγεται ότι ο Χριστός κοινώνησε τους μαθητές του.

Τώρα θέλουν να ακυρώσουν το θαύμα της ιερής φλόγας του Αγίου Φωτός μέσα  στον Πανάγιο Τάφο και να καταργήσουν τον μυστικό κώδικα ΙΧΩΡ που κυλάει στο αίμα των Ελλήνων με έναν κωδικοϊό όπως ο SARS-COV-2.

Άραγε γιατί στις άλλες χώρες όπως η Ρωσία και η Βουλγαρία δεν κλείσανε τις εκκλησίες;

Δεν υπήρχαν κρούσματα κορονοϊού εκεί;

Δεν ενδιαφέρονταν οι κυβερνήσεις των κρατών για την υγεία των πολιτών τους;Μήπως τελικά ο κορονοϊός είναι ένα σιωπηλό όπλο για ήσυχους πολέμους;

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Ένα Άρθρο από τον Μάνο


Σας Ευχαριστούμε Που Διαβάσατε!
Διαβάστε Επίσης
Πώς είναι η ζωή στην Βαρσοβία και Πώς να Βρείτε Δουλειά
Λόγοι για ένα Ταξιδάκι στην Πολωνία
Ξεναγός Άουσβιτς στα Ελληνικά

Δοκιμασμένη Εφαρμογή & Κάρτα

Αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό με εξαιρετικές ισοτιμίες. Ταξιδέψτε και ξοδέψτε στην χώρα που θέλετε

Αυτόματο συνάλλαγμα και πληρωμή με την κάρτα σας στην καλύτερη ισοτιμία. Το προτείνω ανεπιφύλακτα για το ταξίδι σας στην Πολωνία.

Πάρτε την Κάρτα Revolut σας Τώρα!